Cu Vetter EXTRAcare ai dreptul la o înnoire gratuită a husei sau foliei Vetter deteriorate, timp de 60 de zile de la achiziţionare, indiferent de motivul sau circumstanţele în care folia sau husa au avut de suferit.
Vetter EXTRAcare este un serviciu suplimentar garantiei comerciale. Acest serviciu nu limitează în niciun fel drepturile cumpărătorului privind accesul gratuit la repararea, înlocuirea sau returnarea contravalorii produselor achiziţionate prevăzute în legea 449/2003 sau O.G. nr.21/1992.

APLICABILITATE

Vetter EXTRAcare acoperă deteriorarea produsului aparută din cauza scăpării sau căderii accidentale, coliziunilor, compresiei sau contactului cu alte obiecte. Cumpărătorii eligibili au dreptul la o înlocuire gratuită a produsului.

VALABILITATE

Vetter EXTRAcare este valabil 60 zile de la data achiziţiei, pentru un singur incident, doar pe teritoriul României.

TERMENI SI CONDIŢII

  • Produsul se înlocuieşte cu unul identic sau în cazul în care acesta nu este disponibil, cu unul similar ca specificaţii si preţ. Nu se primeşte retur.
  • Serviciul Vetter EXTRAcare este valabil doar dacă este achiziţionat împreună cu produsul la care se doreste garanţia suplimentară.
  • Serviciul Vetter EXTRAcare este de două tipuri: Vetter EXTRAcare pentru folie protecţie sticlă (Tempered Glass) şi Vetter EXTRAcare pentru husă.
  • Înlocuirea produsului se face la acelaşi magazin de unde a fost achiziţionat iniţial produsul.
  • Nu fac obiectul Vetter EXTRAcare produsele deteriorate într-o asemenea măsură încât să nu poată fi identificate ca făcând parte din gama de produse Vetter.
  • Nu fac obiectul Vetter EXTRAcare produsele din categoria Tempered Glass (folie protecţie din sticlă) îndepărtate de pe ecranul telefonului.
  • Nu se aplică huselor din categoria Leather şi Kevlar.

SOLICITAREA Vetter EXTRAcare

  • Orice solicitare se face pe baza dovezii de achiziţie cu un document valid (bonul fiscal, certificatul de garanţie în original, pe care trebuie să apara menţionat serviciul Vetter EXTRAcare şi formularul Vetter EXTRAcare).
  • Solicitarea înlocuirii produsului care beneficiază de Vetter EXTRAcare se face doar prin prezentarea acestuia. Produsul deteriorat se va preda către magazinul în care se face înlocuirea şi va deveni proprietatea comerciantului.

Vetter EXTRAcare poate fi achizitionat exclusiv din magazinele Vetter Concept Store.